VV Kriszti: „A prolikat nem bírom” – Különleges, exkluzív videó a ValóVilág győztesével I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:VV Kriszti: „A prolikat nem bírom” – Különleges, exkluzív videó a ValóVilág győztesével I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2023/03/23 18:00

VV Kriszti: „A prolikat nem bírom” – Különleges, exkluzív videó a ValóVilág győztesével I BlikkA Sztárok a Páczban! legutóbbi vendége VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina volt, aki megnyerte a ValóVilág 11. évadát.
Elmondta, milyen érzések vannak benne, miután nyert 36 millió forintot, sikerülte-e azóta VV Melinával rendeznie a kapcsolatát, és megkérdeztük azt is, mennyire nehéz a mindennapokban visszaintegrálódni és mit tervez a jövőben, milyen álmokat és vágyakat szeretne megvalósítani.
Azt is megtudtuk, mi az, amit először fog vásárolni a nyereményéből, és megjelent egy titokzatos udvarló is, akit a műsor után ismert meg, de még nem szeretné felfedni a kilétét, annyit azonban elárult, hogy nagyon figyelmes, és már elvitte moziba is.
VV Kriszti azt mondta, Melinával a kapcsolatát úgy jellemezné: - Édesemnek most se mondanám. Ő mindig ugyanazt hajtogatta rólam, hogy rátelepszek emberekre, manipulátor vagyok, színészkedem, szeretnék is színésznő lenni. Impulzív vagyok, a valódi énem az, amit a ValóVilágban lehetett látni. Az is kiderült róla, hogy nagyon megviseli a negatív kritika.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Blikk #valóvilág #sztárokapáczban #vvkrisztiAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Június »«
2024 Június
HKSzeCsPSzoV
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930