DTK: Elviszlek magammal – Zsiga Melinda (évadzáró)Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Zsiga Melinda (évadzáró)
Forrás: WMN Magazin, 2022/12/07 17:45

DTK: Elviszlek magammal – Zsiga Melinda (évadzáró)Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Zsiga Melinda description: Zsiga Melinda kétszeres amatőr világbajnoki bronzérmes kick-boxos, profi kick-box bajnok és amatőr magyar bajnoki helyezett ökölvívó. Siófokon született 1985. december 7-én, de édesanyja már a kórházból sem vitte haza, későbbi magyarázata szerint a nehéz anyagi helyzete miatt. Melinda élete első hónapjait a kórházban, majd csecsemőotthonba került és onnan nevelőszülőkhöz. Az első nevelőcsaládjára nem emlékszik, a másodikban viszont – ahol 9 éves koráig élt – többféle bántalmazás is érte. A harmadik nevelőcsaládja végül szeretettel gondoskodott róla egészen felnőttkoráig, és velük máig jó kapcsolatban van. Melinda már a bántalmazó családi közegből is a sportba menekült, először kézilabdázott, majd fitnesz modellkedett, és viszonylag későn, a harmincas éveiben talált rá a kickboxra, amiben azonnal elkezdett sikereket elérni. Azóta a sport, a gyerekek (akár hozzá hasonló, nehéz sorsú gyerekek) sportra tanítása és imádott macskái töltik ki az életét. D. Tóth Kriszta edzésre ment Melindáért, így kick-boxolás közben is láthatjuk, majd az autóban a sokszor nehéz élettörténetén túl arról is mesél, hogy milyen hátrányos megkülönböztetések érték roma származása miatt.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930