„Az nagyon nagy baj, ha valaki túl komolyan veszi magát” – Oroszlán Szonja a Popfilter extrábanVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:„Az nagyon nagy baj, ha valaki túl komolyan veszi magát” – Oroszlán Szonja a Popfilter extrában
Forrás: WMN Magazin, 2022/11/23 19:45

„Az nagyon nagy baj, ha valaki túl komolyan veszi magát” – Oroszlán Szonja a Popfilter extrábanWMN Popfilter extra podcast!
Az ízek különleges képességgel bírnak: hihetetlen intenzitással hoznak felszínre emlékeket, érzéseket, élményeket – ezekből az ízemlékekből mindannyian boldogan táplálkozunk. A PICK szalámik immár több mint 150 éve meghatározó szereplői életünk kis és nagy pillanatainak, összetéveszthetetlen ízük így azonnal felidézi a kedves emlékeket. A generációkon átívelő állandósság pedig lehetővé teszi, hogy általuk jövőbeli élményeink is ízletesebbé váljanak. A Pick azt kérte, vendégeljünk meg néhány olyan embert, akivel szívesen beszélgetnénk ízekhez kötődő emlékekről, történetekről. A Popfilter és a Pick minisorozatának második részében Oroszlán Szonja mesél, aki igazán szereti kézben tartani a gyeplőt, ha világjárásról van szó. Kalandvágyó világutazó, aki egyszerre kőkemény (ha kell, napi nyolc-kilenc órán át nyeregben ül, és teheneket hajt Amerikában), és szívmelengetően kedves (már attól is elolvadunk, ahogyan a lóterápiáról mesél, hát még, amikor Daniról, a lováról vagy Honey-ról, a kutyájáról!).
Simplecast: https://wmn-popfilter.simplecast.com/
WMN: https://wmn.hu/popfilter/
Spotify: https://open.spotify.com/show/2CpuGOZ...
A Popfilter extra támogatója a Pick.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2022 December »«
2022 December
HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031