Ifj. Schobert Norbi: sokan nem hiszik, hogy egy kecskét meg tudok fejni, most megmutatom I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Ifj. Schobert Norbi: sokan nem hiszik, hogy egy kecskét meg tudok fejni, most megmutatom I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2022/11/14 11:30

Ifj. Schobert Norbi: sokan nem hiszik, hogy egy kecskét meg tudok fejni, most megmutatom I BlikkNovember 21-én Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti gazda ismét megnyitja a Farm VIP kapuit, ahol tizenhat híresség bizonyíthatja a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, izgalmas feladatokon keresztül, hogy ő érdemli meg a több millió forintos fődíjat.
Videós stábunk jelen volt azon a sajtótájékoztatón, ahol bejelentették az idei évad szereplőit. A vadonatúj szériában a piros csapatot erősíti Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, ifj.Schobert Norbert, Dudás Miki, Mischinger Péter, míg sárga színekben versenyzik majd dr. Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky, Budavári Fülöp.
Ifj. Schobert Norbertől kérdeztük arról, mit szeretne bizonyítani a műsorral kapcsolatban. Megszólalt Csuti is Szorcsik Vikivel való kapcsolatáról, és Cooky is meglepő dolgot mondott, mi történt vele a Farm után.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031