DTK: Elviszlek magammal – Csepregi ÉvaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Csepregi Éva
Forrás: WMN Magazin, 2022/10/12 17:45

DTK: Elviszlek magammal – Csepregi ÉvaKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Csepregi Éva Pestszentlőrincen született, munkás szülők gyerekeként. Azt mesélte, munkabírását apukájától, érzékenységét anyukájától örökölte. Óvodás korától felfigyeltek szép hangjára, mindig énekelt az ünnepségeket. Végül családi döntés volt, hogy Éva megpróbálja az énekesnői pályát, így került Hoffman Ödönhöz, aki aztán összerakta a Kócbabák formációt tanítványaiból, amivel indultak a Ki mit tud?-on. A sikerek ellenére érettségi után lett civil munkája: 7 hónapig titkárnő volt Chinoin Gyógyszergyárban, miközben vidéken és Budapesten is koncerteztek. Pásztor László, a Neoton vezetője kereste meg őket, hogy egyesítsék a két csapatot, így született meg a Neoton Família. Néhány évvel később kezdte el őket menedzselni Erdős Péter, a PRO Menedzser Iroda igazgatója, akit a „popcézár”-nak is neveztek. Ő tűzte ki célul a külföldi sikereket, kereste és szervezte azokat a lehetőségeket, ahol magyar zenekarok külföldön is megmutatkozhattak. A Neoton Família, vagyis Newton Family ennek köszönhetően járt számtalan országban, ahol a sikereket is értek el. Éva párkapcsolatban is élt Erdős Péterrel a menedzser 1990-ben bekövetkezett haláláig.
Éva szünetet tartott a karrierjében, amikor 1992-ben megszületett Bob Heatlie skót dalszerzővel közös fiuk, Dávid, egy ideig Skóciában is éltek, de végül elváltak útjaik. Dávid nevelésében a távolság ellenére aktívan részt vett az édesapja, és mindig is jó volt a kapcsolatuk. Dávid dobos lett, 15 éves kora óta a Neoton Famíliában dobol, és néhány éve énekesként is egyre több sikert ér el. Nemrég házasodott meg, és Éva már lélekben a nagymamaságra készül – erről is mesélt D. Tóth Krisztának úton otthonról a Papp László Sportarénába.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930