Inspiráló történetek a Várkert Bazárban, a hatodik BioTechUSA Lifestyle Day-en (x) I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Inspiráló történetek a Várkert Bazárban, a hatodik BioTechUSA Lifestyle Day-en (x) I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2022/10/05 06:30

Inspiráló történetek a Várkert Bazárban, a hatodik BioTechUSA Lifestyle Day-en (x) I BlikkA hatodik alkalommal került megrendezésre a BioTechUSA Lifestyle Day női inspirációs versenye, idén is három kategóriában választottak győzteseket, sőt még a közönség is megszavazhatta a kedvenceit. Ez nem egy hagyományos szépségverseny vagy fitneszverseny, hiszen itt nem elég, hogy valakinek szép arca vagy csinos alakja van, ugyanennyire fontos az is, hogy az illető hogyan jutott el oda, ahol most tart és az, hogy ezzel hogyan inspirál másokat. A verseny kulcsfontosságú része a személyes történetek megosztása, melynek során megható, küzdelmes életutakról hallhatnak a zsűritagok.
(Szponzorált tartalom)
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ► https://www.youtube.com/channel/UCziyJ8GwFtzrp0YU9_Ejehw
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#biotech #lifestyleday #sport #fitness #mozgás #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930