"Két-három hetet jósoltak nekünk!" - Détár Enikő és párja, Péter őszintén a kapcsolatukról I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:"Két-három hetet jósoltak nekünk!" - Détár Enikő és párja, Péter őszintén a kapcsolatukról I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2022/09/20 18:00

"Két-három hetet jósoltak nekünk!" - Détár Enikő és párja, Péter őszintén a kapcsolatukról I BlikkHétfőn este valósággal sokkolta a Nyerő Páros villájának lakóit, hogy Détár Enikőnek és párjának Kiss Péternek már az első versenynapon komoly döntést kellett meghozniuk: mivel kiújult Péter köldöksérve, ezért ott kellett hagyniuk az RTL Klub sztárpárshow-ját.
A Blikk stábja a színésznővel és angoltanár élettársával beszélgetett a kiesést követő reggelen.
Fent induló videónkban kiderül, hogy élte meg Détár Enikő és párja a hirtelen búcsút és az is, mi lett volna az erősségük, ha tovább tudtak volna játszani? Enikő és Péter kendőzetlen őszinteséggel mesél megismerkedésük pillanatairól és arról is, hogyan fogadták gyerekeik az összeköltözést?
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#détárenikő #nyerőpáros #rtlklub #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930