DTK: Elviszlek magammal – Cserhalmi György (évadpremier)Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Cserhalmi György (évadpremier)
Forrás: WMN Magazin, 2022/09/14 17:15

DTK: Elviszlek magammal – Cserhalmi György (évadpremier)Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Cserhalmi György Budapesten született, de élt Debrecenben is, mivel operaénekesnő édesanyját oda hívták játszani és tanítani. Révfülöphöz is kötődik, ott a nagymamájának volt háza. Édesapja a háború után sosem talált vissza sem az eredeti szakmájához, sem önmagához. Az aktív férfi minta kántor-tanító nagyapja volt számára, ő „mutatta be” Istennek, együtt járták az erdőt is – ahogy most az unokája járja vele. Először sportolónak készült, vívott, de végül a színészi pályát választotta, elsőre felvették a Főiskolára. A filmezésbe először kaszkadőrként került be, mert a sportolói múltja már főiskolásként hozzásegítette a kaszkadőri munkához. Több mint 200 filmben játszott, de közben igyekezett férjként és apaként is helytállni – a feleségével, Erzsébettel gyerekkorában ismerkedett meg. Erzsi 2016-ban meghalt rákban, az utolsó évben a férje ápolta. Lánya, Sára filmrendező és két unokája van: Lenke és Gáspár. Néhány évvel ezelőtt ő is megküzdött a rákkal, több szervét érintette a betegség, amit csak úgy hív: A gonosz. Azt mesélte, hogy a felesége betegsége által már megtanulta, mi történik, csak azt nem tudta, hogy a kemo után mi jön. De nemcsak erről mesélt D. Tóth Krisztának, hanem generációkon átívelő jó és kevésbé mintázatokról, munkáról és apaságról, nagypapaságról és arról, hogy a nosztalgia vajon tényleg a halál előszobája vagy sem.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930