Havas Henrik: Homofób vagyok, de küzdök ellene - beszólt Friderikusznak, Tóth Gabinak is! I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Havas Henrik: Homofób vagyok, de küzdök ellene - beszólt Friderikusznak, Tóth Gabinak is! I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2022/08/27 14:00

Havas Henrik: Homofób vagyok, de küzdök ellene - beszólt Friderikusznak, Tóth Gabinak is! I BlikkSzombaton délelőtt 10-kor startol hivatalosan Havas Henrik saját YouTube-csatornája – ez az apropó, ami miatt beszélgetni mentünk az ország Tanár urához.
Az újságíró nagyon hamar sztorizni kezdett, szóba került a viszonya Friderikusz Sándorral vagy éppen Deutsch Tamással. Nem kímélte Csiszár Jenőt, de Erdélyi Mónikát sem. Amikor azt kérdeztük, miért nincs jóban Friderikusz Sándorral, így reagált:
Alapban homofób vagyok, de küzdök ellene...
Fent induló videónkból kiderül, mennyi Havas nyugdíja, de az is, miért alszik külön hálószobában „Havasnétól”. Megtudhatja, hogyan törte össze 25 milliós autóját, és hogy volt-e az autón casco? A félórás beszélgetés közben szóba kerül Havas milliós karórája is, úgyhogy ne hagyja ki!
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ► https://www.youtube.com/channel/UCziyJ8GwFtzrp0YU9_Ejehw
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Havashenrik #tóthgabi #friderikusz #csiszárjenő #interjú #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930