DTK: Elviszlek magammal – L. Ritók NóraVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – L. Ritók Nóra
Forrás: WMN Magazin, 2022/06/08 17:15

DTK: Elviszlek magammal – L. Ritók NóraKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
L. Ritók Nóra pedagógus, grafikus, az Igazgyöngy Alapítványi alapítója és szakmai vezetője és az Igazgyöngy Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója. A Berettyóújfaluhoz tartozó Berettyószentmártonban született, és miután pedagógusi diplomát szerzett, visszatért a szülőföldjére, és ott kezdett tanítani. Közben művészeti tanulmányokat folytatott, és a kettőt ötvözve elkezdett kidolgozni egy művészetpedagógiai programot, ami segítheti a hátrányos helyzetű gyerekeket. Ezt először az állami iskolában próbálta megvalósítani, ahol tanított, aztán létrehozta saját művészeti iskoláját. Néhány év után azt látta, hogy a fejlődés, amit a képzőművészet adta sikerélmények segítségével elérnek a hátrányos helyzetű gyerekeknél, maximum nagyon rövid távon hatásos. Azóta komplex programokkal próbálják mindenféle módon segíteni a szegregátumok generációs szegénységben élő családjait. Az Igazgyöngy Alapítvány nevét az elmúlt években nagyon sokan megismerték, ezért Nóra üzenetei egyre több emberhez jutnak el, de még mindig nagyon sok a tennivaló. (Szak)politikai szerepvállalásról, kiégésről, nyugdíjtervekről és az évek óta, sokszor ellenszélben folyó küzdelemről mesélt D. Tóth Krisztának, miközben a vasútállomásról elértek az alapítvány által létrehozott Szuno kézműves márkát árusító boltba.
Az alapítványt és L. Ritók Nórát itt találjátok:
https://igazgyongyalapitvany.hu
https://www.facebook.com/igazgyongyalapitvany.hu/
https://www.facebook.com/lritoknoraAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930