Hello, WMN! Középkorúság: a kapuk záródnak? Epres Panni, Lovasi, Oltai Kata, Bereczki, Szalay ÁgnesVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Hello, WMN! Középkorúság: a kapuk záródnak? Epres Panni, Lovasi, Oltai Kata, Bereczki, Szalay Ágnes
Forrás: WMN Magazin, 2022/06/04 17:15

Hello, WMN! Középkorúság: a kapuk záródnak? Epres Panni, Lovasi, Oltai Kata, Bereczki, Szalay ÁgnesKérem, vigyázzanak, a kapuk záródnak! – Mit kezdesz magaddal az életed közepén?
Moderátor:
Gyárfás Dorka, a WMN újságírója
Beszélgetőtársak:
Bereczki Zoltán színész
Epres Panni modell
Lovasi András zenész
Oltai Kata művészettörténész
Szalay Ágnes pszichológus
Egy nap felkelsz, kikászálódsz az ágyból, megfőzöd a kávédat, megiszod, elbotorkálsz a fürdőszobába, megpillantod magad a tükörben… és hirtelen nem ismered föl azt, aki szembenéz veled. Nem erre emlékeztél. Nem erre a kicsit fáradt, ráncosodó, karikás szemű, enyhén pocakos és/vagy megereszkedett mellű, gondterhelt fazonra.
Ki ez? Kivé lettél? Hová jutottál? Hová tartasz? Úgy élsz, ahogy és akivel szeretnél? Elérted azt, amit akartál? Nem kellene-e boldogabbnak, de minimum elégedettebbnek lenned?
A Hello, WMN! dizájnfelelőse a TorTer e-Design.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozasAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031