Mobilappal vizsgálhatja meg az anyajegyeit – Proksa Szandrával megmutatjuk, mit kell tennie | BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Mobilappal vizsgálhatja meg az anyajegyeit – Proksa Szandrával megmutatjuk, mit kell tennie | Blikk
Forrás: Blikk videók, 2022/05/17 09:00

Mobilappal vizsgálhatja meg az anyajegyeit – Proksa Szandrával megmutatjuk, mit kell tennie | BlikkAz erős UV sugárzásra sosem lehet elégszer felhívni a figyelmet - ezzel a 2005-ös Miss Universe Hungary győztese, Proksa Szandra is egyetért. A TV2 Életmódi magazinjának női műsorvezetője minden évben jár szűrésre, legyen szó az anyajegyeiről, vagy éppen méhnyakrák elleni védekezésről. Videós újságírónk Szandrával ezúttal egy új applikációt mutat be. Az INNEN letölthető program igazi újdonság: pár ezzel készített fotó segítségével először egy mesterséges intelligencia, majd szakemberek ellenőrzése után kiderül: szükség van-e további vizsgálatra, vagy a képet beküldő makk egészséges.
Fent induló videónkban a fejlesztő, Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika igazgatója meséli el a rendszer működését és Proksa Szandra teszteli azt kameránk előtt. Fényvédelemre és videó nézésre fel!
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ► https://www.youtube.com/channel/UCziyJ8GwFtzrp0YU9_Ejehw
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/blikk-tv/sztarvilag/proksa-szandra-szepsegkiralyno-musorvezeto-anyajegy-vedelem-applikacio-semmelweis/2zlv07s?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#proksaszandra #szépségkirálynő #anyajegy #bőrgyógyász #védelem #UV #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031