Váratlan kérdéseket kapott Márki-Zay Péter: focimeccsre sem jár, és nem tudja, ki az a MajkaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Váratlan kérdéseket kapott Márki-Zay Péter: focimeccsre sem jár, és nem tudja, ki az a Majka
Forrás: Blikk videók, 2022/01/28 22:00

Váratlan kérdéseket kapott Márki-Zay Péter: focimeccsre sem jár, és nem tudja, ki az a MajkaA 80 kilométeres, viharos széllökések, és a szikrázó napsütés mellett Érd városának legismertebb hajléktalanja, Győrfi Sándor is várta Márki-Zay Pétert az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjét a péntek délelőtti kampánykörút pest-megyei állomásán. “Legalább lesz egy csinos, elegáns miniszterelnökünk.” -kezdte dobozos sörét szorongatva Sándor.
“Végre egy nyugalmazott mozdonyvezető ad interjút Debrecenből. Márki-Zay Péter lesz az új miniszterelnök szerintem.” -teszi hozzá az életét a közeli padon tároló férfi. Néhány perccel később már pár száz ember várja az ellenzéki lista első emberét.
Hódmezővásárhely polgármestere beszédében hangsúlyozta: “Április 3-án önök választhatnak, hogy melyik Magyarországra szavaznak. Arra, amelyet Orbán Viktor Európa legkorruptabb, legszegényebb és leghalálozóbb országává tett, vagy elindulunk végre felfelé.”
Kijelentette, nem tenné kötelezővé a koronavírus elleni oltást. “2021-ben az egész világon nálunk haltak meg legtöbben koronavírusban lakosság arányosan, persze, hogy azt kéri Orbán Viktor, ez ne legyen kampánytéma. Több tízezer honfitársunk életben lenne, ha nem Orbán Viktornak hívnák Magyarország miniszterelnökét.” -kiabálta a szélviharba a Mindenki Magyarországa alapítója,
Csirkefarháttól a 13. havi nyugdíjig a legtöbb politikai témát érintette, arra buzdította a helyieket, hogy segítsenek a kampányban. “Mutassák meg a youtube csatornánkon az igazi programunkat. Jutassák el az igazságot minden magyarhoz.” -közölte Márki-Zay Péter.
A miniszterelnök-jelöltet a Blikk is kérdezte, eldöntendő kérdéseket szegeztünk neki. Fenti videónkból többek között kiderül, a kávé, vagy a tea, illetve a kutyák, vagy a macskák pártján áll az ellenzéki lista vezetője.
Keményebb kérdéseket is kapott az atomenergiáról, Jakab Péterről és Gyurcsány Ferencről vagy épp az Euroról.
Készítette: Marczali LászlóAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031