„A legrosszabb gazdát is szeretettel várja a kutyája” –Utca embere az állatok világnapjánVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:„A legrosszabb gazdát is szeretettel várja a kutyája” –Utca embere az állatok világnapján
Forrás: Blikk videók, 2021/10/07 09:00

„A legrosszabb gazdát is szeretettel várja a kutyája” –Utca embere az állatok világnapjánÚj, nagyon fontos témát tűzött lobogójára a Blikk-ügyek. Ez nem más, mint az állatvédelem. A rovat apropóját ebben a cikkben részleteztük. A lényeg, hogy felnyissuk az emberek szemét és a hatóságokat is következetes, komoly lépésekre sarkalljuk az állatok védelmében. Ma Magyarországon láncra vert, gyakran sötét lyukakba és rozsdás ketrecekbe zárt kutyák tízezrei várják, hogy megmentsék őket szaporítójuktól vagy épp saját gazdájuktól.
Videós újságírónk az utca emberét arról kérdezte, milyen módon veszik ki a részüket a rászoruló állatok védelmében? Egy örök kérdés is szóba került: Ön kutyás, vagy macskás? A válaszokat fenti videónkban találja!
Írjon nekünk!
Vegye fel ön is a harcot velünk együtt, emeljünk szót közösen az állatok védelméért! Ha mentett állatokról vagy állatkínzásról szóló története van, netán korábban az ön kedvencét is rossz körülmények közül mentették ki, írjon nekünk az allatiugyek@blikk.hu címre. Örökbe fogadott kis kedvencéről az allatikedvencek.blikk.hu oldalra tölthet fel fotókat, a beküldők között ötször 50 ezer forint értékű eledelt és állati kiegészítőket sorsolunk ki. A Blikk anyagilag is támogatja az állatok megmentéséért harcolókat, az október 18–25. között eladott újságok bevételéből 1 millió forintot adományozunk a kisállatok megmentésére.
Készítette: Marczali LászlóAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031