DTK: Elviszlek magammal – Nánási PálVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Nánási Pál
Forrás: WMN Magazin, 2021/06/09 17:46

DTK: Elviszlek magammal – Nánási PálKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKl...
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
Nánási Pál fotós és néhány éve már vlogger, aki feleségével, Ördög Nórával közösen utazási és családi videókat készít és oszt meg többféle felületen. Mondják rá, hogy „az ország puncifotósa”, mivel a magyar Playboy fotóinak jelentős része a nevéhez fűződik, és máig rendszeresen készít aktfotókat.
Pali pedig nemcsak ezekbe a „címkékbe” áll bele, hanem az olyan kényes kérdésekbe is, mint a gyerekek szerepeltetése a vlogjukban vagy a közösségi médiában vagy az, hogy introvertált művészemberként hogyan lett először a meztelen fotók kapcsán szakmai kérdésekről nyilatkozó médiaszemélyiség, aztán a magánéletben is kitárulkozó bulvárszereplő. De arról is beszélgetnek D. Tóth Krisztával, hogy a különböző médiumok szabta keretek után mennyire felszabadító „beszállni az internetbe”, és hogy mikor engedi el azt, hogy egy vlog formátumú videóban a tartalom sokkal erősebb, mint a fényelés vagy a felvétel szépsége. Sok minden kiderül Pálról magáról, túl a puncifotózáson és az „Ördög Nóra férje” címkén. Elviszlek magammal: Nánási Pál.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2021 Június »«
2021 Június
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930