Akkor itt fogunk élni – Hello, WMN! (DTK, Mihalik Enikő, Ördög Nóra, Puskás Peti és Sipos Katalin)Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Akkor itt fogunk élni – Hello, WMN! (DTK, Mihalik Enikő, Ördög Nóra, Puskás Peti és Sipos Katalin)
Forrás: WMN Magazin, 2021/03/27 19:16

Akkor itt fogunk élni – Hello, WMN! (DTK, Mihalik Enikő, Ördög Nóra, Puskás Peti és Sipos Katalin)Jó, hát akkor itt fogunk élni – de nem mindegy, meddig! Hello, WMN! emberről, bolygóról, jövőről. Neked is fontos természeti értékeink megóvása? Támogasd a WWF Magyarországot!
Hiánypótló szembenézés a Föld Órája előtt.
Moderátor: D. Tóth Kriszta, a WMN alapítója
Beszélgetőtársak:
Mihalik Enikő modell
Ördög Nóra műsorvezető
Sipos Katalin biológus, a WWF Magyarország igazgatója
Puskás Peti zenész, színész, műsorvezető, aktivista
Támogasd a WWF Magyarországot, akik most cserébe egyedi, névreszóló kulaccsal lepnek meg téged. Folyjon össze a neved a természetvédelemmel!
A kulacs csak limitált darabszámban érhető, úgyhogy siess! Ha lecsúsznál róla, akkor se búsulj, csatlakozz a WWF tagsághoz vagy ajánld fel nekik az 1%-od egy fenntartható jövőért! Itt találod a részletes információkat: https://wwf.hu/panda-bolt/mindenfele/nevre-szolo-kulacs-fold-oraja-kiadas-limitalt-darabszam
A Hello, WMN! tematikus támogatója a WWF Magyarország és a Budapest Bank, a dizájn-felelőse a TorTer e-Design.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031