DTK: Elviszlek magammal – Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázóVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó
Forrás: WMN Magazin, 2021/01/13 17:46

DTK: Elviszlek magammal – Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázóKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKl...
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
Dr. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és jogász, aki személyes példájával és előadásaival is nagyon sok fiatalt motivál arra, hogy sportoljon vagy akár sportolói pályára lépjen. Őt hallgatva nehéz elképzelni, hogy milyen messziről jutott ide: azért kezdett el úszni, mert majdnem vízbe fulladt és kisgyerekként annyira nyomasztotta a színpad, hogy egy iskolai előadás néma (!) szerepétől szabályosan rosszul lett. Őszintén beszél D. Tóth Krisztának a jelenlegi önmagához vezető út állomásairól, többek között arról a pontról, amikor felesége, és három lánya édesanyja úgy döntött, hogy feladja saját vízilabda karrierjét azért, hogy kiköltözzön vele Olaszországba. Apaság, csapatszellem, a megfelelő sportág megtalálása, az egykori olimpiai bajnok csapatot összetartó erő, és Benedek Tibor – van miről mesélnie, és mesél is.
Aki még többre kíváncsi, a videó után olvassa el Kiss Gergő: Életem a játék című önéletrajzi könyvét (https://www.boook.hu/hu/shop/kiss-gergo-eletem-a-jatek/).Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930