Áprilisban folytatódik a Csak neked mondom! (WERK)Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Áprilisban folytatódik a Csak neked mondom! (WERK)
Forrás: WMN Magazin, 2020/03/23 18:15

Áprilisban folytatódik a Csak neked mondom! (WERK)A WMN.hu (https://wmn.hu/) és a Katona József Színház (http://katonajozsefszinhaz.hu/) közös videósorozatának második szériája április 7-től keddenként lesz látható a WMN Youtube-csatornáján.
A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum továbbra is a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással.
Amikor januárban a tíz új epizódot rögzítettük a Sufniban, még nem gondoltuk volna, hogy tavaszra mennyire létfontosságúvá válik és felértékelődik az online kapcsolattartás, úgy a privát viszonyainkban, mint kulturális közösségek és nézőik között. Reméljük, hogy a sorozat folytatása is hozzájárul majd ahhoz, hogy a színház nélkül maradt közönség könnyebben átvészelhesse ezt a mindannyiunk számára embert próbáló időszakot. Vigyázzunk egymásra!
A második széria párosai:
Bán János - Gáspár Sándor
Bezerédi Zoltán - Stohl András
Bodnár Erika - Lázár Kati
Fekete Ernő - Polgár Csaba
Fullajtár Andrea - Mácsai Pál
Kocsis Gergely - Gálffi László
Mészáros Blanka - Kovács Frigyes
Rezes Judit - Bereczki Zoltán
Tasnádi Bence - Pokorny Lia
Ujlaki Dénes - Meszléry Judit
A sorozat létrehozásában közreműködtek:
WMN.hu: D. Tóth András, D. Tóth Kriszta, Fegyverneky Sándor, Iváncsics László, Kerepeczki Anna, Marossy Kriszta, Molnár Erika, Szentkuti Judit, Tóth Flóra
Katona József Színház: Balázs Krisztián, Cziegler Balázs, Csermák Zoltán, Dely Katalin, Fodor István, Fórián Péter, Kazimir Annamari, Kántor László, Mattyasovszky Bence, Mucsi Gábor, Nádor Lili, Posvanecz Jenő, Rigó Zoltán, Wiegandt JúliaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2020 Április »«
2020 Április
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930