Díjaztuk Magyarország legbátrabb nőit – SzuperWMN 2019.Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Díjaztuk Magyarország legbátrabb nőit – SzuperWMN 2019.
Forrás: WMN Magazin, 2019/12/12 17:15

Díjaztuk Magyarország legbátrabb nőit – SzuperWMN 2019.Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
A WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
Rövid összefoglaló a WMN Magazin díjátadó gálájáról, amelyen két kategóriában díjazott a WMN szerkesztősége és az olvasók egy-egy bátor nőt.
Műsorvezető: Pásztory Dóra és Steiner Kristóf
Zene: Caramel
A civil kategória jelöltjei: Erdős Eszter református lelkész, a ráckeresztúri drogrehabilitációs központ alapítója; Kump Edina környezetkutató, hulladékcsökkentési szakértő, a Hulladékmentes.hu alapítója; Mátyusné Gálik Zsuzsanna szülészeti aktivista, Másállapotot a szülészetben mozgalom aktivistája és a Békés Születés(é)ért Támogatókör egyik alapítója. A nyertesnek a díjat Al Ghaoui Hesna, a tavalyelőtti közéleti nyertes és Fiala Borcsa, a WMN főszerkesztője adta át.
A közéleti kategória jelöltjei: Balla Eszter színésznő, akinek Emma lánya Down-szindrómával született, és nemcsak magánemberként tesz sokat a fogyatékkal élő gyerekekért; Pataki Zita műsorvezető, aki vloggerként elképesztő nyíltsággal vállalta fel a tabunak számító meddőség témáját; L. Ritók Nóra képzőművész, pedagógus, esélyegyenlőségi szakember, aki 20 éve működteti az Igazgyöngy Alapítványt. A díjat Szalai Kriszta színésznő, a tavalyi közéleti nyertes és D. Tóth Kriszta, a WMN alapító tartalomigazgatója adta át.
A Telekom jóvoltából díjat kapott az a SzuperWMN jelölt, aki a legjobban használta a digitális világ adta lehetőségeket az ügyében.
A rendezvény fő támogatói a Magyar Telekom és a Douglas.
További támogatók: Andrea Gere Skin Care, Erste Bank, Jana, TorTer e-DesignAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930