Az élet sava Borcsa - Papp GergővelVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Az élet sava Borcsa - Papp Gergővel
Forrás: WMN Magazin, 2019/11/16 09:45

Az élet sava Borcsa - Papp GergővelKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
A WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
Fiala Borcsa Az élet sava Borcsa című gasztrovlogjának tizenötödik epizódja. Vendég: Papp Gergő, "Pimasz úr".
Borcsa spenótos gnocchi és kéksajtos bélszín receptje: "Fél kiló krumplit héjában kifőzök. Amikor langyos, meghámozom, és átnyomom krumplinyomón. Hagyom, hogy így hűljön még, és ezáltal még több folyadékot elpárologtasson. Összekeverem 25 dkg kinyomkodott párolt spenóttal, egy tojással, sóval, borssal, és annyi liszttel, amennyit felvesz, de egy kicsit tapadós marad még. Lisztezett deszkán ujjnyi hosszúságú hengereket csinálok, másfél centisre vágom őket és egyenként lehengergetem a gnocchi deszkán. Lobogó sós vízbe dobom, és amint feljöttek a nudlik a felszínre, leszűröm őket.
A bélszínt forró serpenyőre dobom egy kis vajjal, először az oldalán kérget sütök rá körbe, majd mindkét oldalát 3-3 percig sütöm. Pihentetem 3 percig, közben a visszamaradt vajra dobok 10 dkg márványsajtot egy löttyintésnyi tejjel. Ezt addig kevergetem, míg homogén szósz nem lesz belőle. Ez megy a húsra és a zöld gnocchira."
Alkotók:
Dián Dóra
D. Tóth András
Fegyverneky Sándor
Fiala Borcsa
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Kompos Krisztián
Mahunka Piroska
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Vaskó Viktória
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031