Nyomjad, anyukám! 8. rész - KamaszforradalomVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjad, anyukám! 8. rész - Kamaszforradalom
Forrás: WMN Magazin, 2019/07/08 18:45

Nyomjad, anyukám! 8. rész - KamaszforradalomVoltak elveink, aztán lett gyerekünk - ezzel a szlogennel vágunk bele a WMN Produkció új, saját fejlesztésű sorozatába a szülőségről. Műsorvezető: Sena Dagadu.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu
Szakmai partner: https://robertkorhaz.hu/?utm_source=VMN&utm_medium=Nyomjad-anyukam&utm_term=20190606
Fő támogató: https://www.ffdivat.com/hu/
10 héten át egy-egy témát járunk körbe Sena segítségével, akit a legtöbben az Irie Maffia énekesnőjeként ismernek. Senához csatlakoznak szakértők, anyák, apák és gyerekek is - hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket - és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a YouTube-on, a WMN felületein és a műsor Instagram oldalán (https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu).
A nyolcadik rész címe: Kamaszforradalom. Sena elmegy egy coach-hoz, aki abban segít, hogy szülőként mit lehet kezdeni a kamaszkorral. Az adás második felében pedig négy tizenéves mondja el, hogy ők hogyan látják a kamaszkort, a szülő-kamasz viszonyt, a bezzegelést, és a közösségi oldalak hatását minderre.
Alkotók:
Dagadu Sena
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szabados Bernadett
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031