Nyomjad, anyukám! 7. rész – Gyerekek a képernyőn – neked mi fér bele?Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjad, anyukám! 7. rész – Gyerekek a képernyőn – neked mi fér bele?
Forrás: WMN Magazin, 2019/07/01 19:17

Nyomjad, anyukám! 7. rész – Gyerekek a képernyőn – neked mi fér bele?Voltak elveink, aztán lett gyerekünk - ezzel a szlogennel vágunk bele a WMN Produkció új, saját fejlesztésű sorozatába a szülőségről. Műsorvezető: Sena Dagadu.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu
Szakmai partner: https://robertkorhaz.hu/?utm_source=VMN&utm_medium=Nyomjad-anyukam&utm_term=20190606
Fő támogató: https://www.ffdivat.com/hu/
10 héten át egy-egy témát járunk körbe Sena segítségével, akit a legtöbben az Irie Maffia énekesnőjeként ismernek. Senához csatlakoznak szakértők, anyák, apák és gyerekek is - hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket - és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a YouTube-on, a WMN felületein és a műsor Instagram oldalán (https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu).
A hetedik rész címe: Gyerekek a képernyőn - neked mi fér bele? Gyerekek, akikről a szüleik tesznek ki képeket olyan közösségi média felületekre, amiket hivatalosan még nem is használhatnak. Gyerekek, akik még nem tudnak olvasni, de már közösségi média fogyasztók. Gyerekek, akiknek saját YouTube csatornájuk van. Gyerekek, akik így vagy úgy jelen vannak a social mediában, és akik mögött ott állnak a szülők. De vajon mennyire kell tudatosnak lenni szülőként? Gyerekjogi szakértővel, youtuber családdal, influencerekkel és civil szülőkkel keressük a választ ezekre a kérdésekre.
Alkotók:
Dagadu Sena
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szabados Bernadett
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930