Nyomjad, anyukám! 5. rész - Nyomjad, apukám!Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjad, anyukám! 5. rész - Nyomjad, apukám!
Forrás: WMN Magazin, 2019/06/16 18:46

Nyomjad, anyukám! 5. rész - Nyomjad, apukám!Voltak elveink, aztán lett gyerekünk - ezzel a szlogennel vágunk bele a WMN Produkció új, saját fejlesztésű sorozatába a szülőségről. Műsorvezető: Sena Dagadu.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu
Szakmai partner: https://robertkorhaz.hu/?utm_source=VMN&utm_medium=Nyomjad-anyukam&utm_term=20190606
Fő támogató: https://www.ffdivat.com/hu/
10 héten át minden vasárnap egy-egy témát járunk körbe Sena segítségével, akit a legtöbben az Irie Maffia énekesnőjeként ismernek. Senához csatlakoznak szakértők, anyák, apák és gyerekek is - hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket - és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a Youtube-on, a WMN felületein és a műsor Instagram oldalán (https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu).
A negyedik rész címe: Nyomjad, apukám! Sena ugyanis becsatlakozott Lotfi Begi mellé, hogy együtt megmutassák, milyen, amikor egy apa természetes módon kiveszi a részét az otthoni dolgokból. Apák napi különkiadás Lotfi Begivel és családjával. A DJ-producert végigkísértünk egy "gyerekes" napon, amikor óvodába vitte a kislányát, a nap nagy részében ő volt otthon két kisfiával, míg a felesége dolgozott. Begi főzött, altatott, pelenkát cserélt, etetett, és közben mesélt Senának arról, hogy milyen apa szeretne lenni, és arról is, hogy miért néz fel a feleségére.
Alkotók:
Dagadu Sena
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szabados Bernadett
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2019 November »«
2019 November
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930