Nyomjad, anyukám! 3. rész #szaranyák klubjaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjad, anyukám! 3. rész #szaranyák klubja
Forrás: WMN Magazin, 2019/06/02 17:15

Nyomjad, anyukám! 3. rész #szaranyák klubjaVoltak elveink, aztán lett gyerekünk - ezzel a szlogennel vágunk bele a WMN Produkció új, saját fejlesztésű sorozatába a szülőségről. Műsorvezető: Sena Dagadu.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu
Szakmai partner: https://robertkorhaz.hu/
Fő támogató: https://www.ffdivat.com/hu/
10 héten át minden vasárnap egy-egy témát járunk körbe Sena segítségével, akit a legtöbben az Irie Maffia énekesnőjeként ismernek. Senához csatlakoznak szakértők, anyák, apák és gyerekek is - hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket - és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a Youtube-on, a WMN felületein és a műsor Instagram oldalán (https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu).
A harmadik rész címe: #szaranyák klubja. Négy dolgozó nő: Sena, DTK, Hadas Kriszta és a műsor egyik szerkesztője, Tóth Flóra őszintén arról, hogy milyen az élet a munka/család vortexben, tévedések, hibák, kompromisszumok és lelkiismeret-furdalás közepette. Nagyjából mindegy is, hogy mit csinálsz, valakinek a szemében így is, úgy is „szaranya” leszel. Vajon a mindenféle kért és kéretlen elvárásnak nehezebb megfelelni, vagy a saját lelkiismeretünknek? Bűnös dolog-e végigdolgozni a terhességet és folytatni a munkát kicsi baba mellett, vagy épp akkor szólnak meg inkább, ha otthon maradsz a gyerekekkel és „csak” anyuka vagy? Lehet-e a gyerek előtt veszekedni, és interjúzás közben szoptatni? Ki hova teszi magában a beszólásokat, és egyáltalán: hogyan lehetséges túlélni a „szaranyaságot”? Aztán a beszélgetés végén csatlakozik egy tizenéves, akinek az anyukája (a műsor másik szerkesztője) szintén dolgozó anyaként áll helyt az elmúlt több mint 10 évben. Elmondja, hogy ő mit gondol erről a kérdésről. És Ti, mit gondoltok?
Alkotók:
Dagadu Sena
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szabados Bernadett
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2020 Július »«
2020 Július
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031