„A makett sarkában volt egy torony, amit valaki letört. Ez a torony a mi Emesénk.” | 24.huVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:„A makett sarkában volt egy torony, amit valaki letört. Ez a torony a mi Emesénk.” | 24.hu
Forrás: 24.hu, 2019/05/25 19:30

„A makett sarkában volt egy torony, amit valaki letört. Ez a torony a mi Emesénk.” | 24.huHalála után díjat kapott Bognár Emese, az a ceglédi lány, akit húsvét előestéjén a belvárosban nagy sebességgel elgázolt egy helyi befolyásos vállalkozó fia. Emese édesanyja mesélt a 24.hu-nak lányáról. A városvezetés és a rendőrség nem tett hathatós intézkedéseket az évek óta zajló száguldozással szemben.
Díjat kapott az a 18 éves lány, akit Cegléden húsvét előtt este a belvárosban minden jel szerint nagy sebességgel elgázolt egy 22 éves férfi. Az elhunyt Bognár Emese iskolatársaival közösen egy makettet készített iskolájukról és környezetéről a Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért nevet viselő pályázatra, a legjobb művekből kiállítás nyílt ma a Budapesti Történeti Múzeumban. Emeséék nyertek, ebben pedig oroszlánrésze volt neki. Az elhunyt diáklány édesanyja vette át a legjobbaknak járó díjat.
Az édesanya beszélt a lányáról a 24.hu-nak, illetve Emese tanára is elmesélte, hogy a lány nélkül nem nyerhették volna meg a díjat. (A videót a cikk szövege felett láthatják.)
A lány barátjával kelt át az egyik főutcának számító Kossuth Ferenc utcán egy útkereszteződésben húsvét előestéjén, amikor elütötte őket a gázoló bivalyerős BMW-jével. A lány barátja súlyos sérüléseket, többszörös törést és belső zúzódásokat szenvedett. A gázoló egy helyi befolyásos vállalkozó fia, a gázolónak apjával közös cége egy vagyonvédelmi, biztonsági cég.
Helybéliek egy éve aláírásgyűjtést szerveztek pont a mostani gázolás utcájában és környező utcákban száguldozók miatt, kérték Takáts Lászlót, fideszes polgármestert és Török Csaba rendőrkapitányt, hogy vessenek véget az életveszélyes és a környékbeliek pihenését zavaró – amúgy sok éve zajló – száguldozásnak, de érdemben, hathatós intézkedések nem születtek. Most, hogy megtörtént a tragédia, a polgármester a felelősséget igyekszik a rendőrségre tolni. A városvezetés hirtelen talált 10 millió forintot az ügy kezelésére, a rendőrségnek adták, hogy azok traffipax-szal mérjék a gyorshajtókat. Azóta újra nagy egyeztetés volt sok ember részvételével, hogy tenni kellene valamit a száguldozás megfékezése érdekében – a lázas munka látszatját keltette a pár héttel ezelőtt az önkormányzati hivatalban tartott megbeszélés, ugyanúgy, ahogyan egy éve, a petíció átvétele után igyekezett kezelni az ügyet a polgármester.
FELIRATKOZÁS: https://bit.ly/2HWKkJo
http://24.hu/
https://www.facebook.com/24ponthu/
App Androidra - https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.hir24
App iOS-re - https://itunes.apple.com/hu/app/24.hu-friss-hirek/id379440463
App Windows-ra - https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p/24hu/9wzdncrdd44fAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2019 Szeptember »«
2019 Szeptember
HKSzeCsPSzoV
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30