Helló, tesó! – Czutor Anett és Czutor ZoltánVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Helló, tesó! – Czutor Anett és Czutor Zoltán
Forrás: WMN Magazin, 2019/01/06 16:46

Helló, tesó! – Czutor Anett és Czutor ZoltánKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Helló, tesó! fb: https://www.facebook.com/helloteso/
Helló, tesó! Instagram: https://www.instagram.com/hello.teso/
DTK fb: https://www.facebook.com/dtothkriszta/
Instagram: https://www.instagram.com/dtothkriszta/
DTA fb: https://www.facebook.com/dtothandras81/
Instagram: https://www.instagram.com/dtothandras/
D. Tóth Kriszta és D. Tóth András saját fejlesztésű dokuportré sorozata, amelyet a Spektrum Home csatorna megbízásából a WMN Produkció gyárt. A Helló, tesó! egy műsor testvérektől, testvérekről, nemcsak testvéreknek. A két riporter vendégei ezen a héten Czutor Anett és Czutor Zoltán. A testvérpár mindkét tagjának életében jelen van egy furcsa kettősség: a zene és a természettudományok iránti érdeklődés. Zoli eredetileg kémiatanár, de a fő foglalkozása a zene, Anett korábban aktív énekesnő volt, de ez ma már inkább hobbi, és gyógyszerészként dolgozik. De nemcsak erről meséltek úton a szülővárosukba, Szegedre, hanem arról a törésről is, ami mindkettejük későbbi életét meghatározta bizonyos szempontból. Ugyanis amikor Anett hét, Zoli pedig tizenhat éves volt, édesanyjuk Anettel bejelentés nélkül kiköltözött Ausztráliába, így a testvérek öt évig nem látták egymást.
A Spektrum Home megbízásából fejlesztette és gyártotta: WMN Produkció
Alkotók:
D. Tóth András
D. Tóth Kriszta
Fegyverneky Sándor
Szentgáli Csaba
Polhodzik Ádám
Iváncsics László
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szentkuti Judit
Tóth Flóra
Crazy Panda Stúdió
Főcímzene: Lotfi BegiAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2019 Július »«
2019 Július
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031