Potyautas - Istenes Bence vallomása: "Nagyon hirtelen jött, minden megváltozott körülöttem" - videóVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Potyautas - Istenes Bence vallomása: "Nagyon hirtelen jött, minden megváltozott körülöttem" - videó
Forrás: Blikk videók, 2018/08/01 06:00

Potyautas - Istenes Bence vallomása: "Nagyon hirtelen jött, minden megváltozott körülöttem" - videóMagánéletéről vallott Istenes Bence, aki nemsokára kétgyermekes apuka lesz. Garami Gábor vendége volt a Potyautasban és rengeteg érdekes dologról beszélt a sztárműsorvezető.
Mint megírtuk, Istenes sikert-sikerre halmoz: a hazai X-Faktor után a zenei tehetségkutató német verziójában is ő lesz az egyik műsorvezető. Eközben érkezik második gyermekük is Csobot Adéllal. Egyszóval zajlik az élet nála rendesen.
Családjával a nyilvánosság előtt élik életüket, de tisztában van vele, hogy óriási felelősséggel jár ez, nem oszt meg mindent meggondolatlanul követőivel. Rengeteg érdekes részletet mesélt az életéről Garaminak: elárulta, ki az a tévés, aki legjobban inspirálta gyermekkorában és, hogy mi az, amitől legjobban fél az életben.
Bevallotta, hogy - mint minden szülő életében - a gyereke születése óta teljesen megváltozott emberileg, átalakult az élete, teljesen más már a fontossági sorrend. Nagyon hirtelen jött a változás. Alig tudja felfogni, hogy nemsokára jön a második.
Nézze meg a fenti videót, érdemes! Nagyon tanulságos dolgokról beszél Istenes Bence!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930