Híreink: Újbuda Önkormányzata egész napos, ingyenes fesztivállal ünnepeltVideó: Regionális hírek, események:Híreink: Újbuda Önkormányzata egész napos, ingyenes fesztivállal ünnepelt
Forrás: ÚjbudaTV, 2024/05/08 18:00

Híreink: Újbuda Önkormányzata egész napos, ingyenes fesztivállal ünnepeltIdén van Magyarország uniós csatlakozásának 20. évfordulója, melyet Újbuda Önkormányzata egész napos, ingyenes fesztivállal ünnepelt a Bikás parkban. A látogatók ízelítőt kaphattak a tagországok gasztronómiájából, gyermek- és felnőtt koncerteken lazíthattak, valamint aktív és szórakoztató programokon tudhattak meg többet az egyes országok kulturális nevezetességeiről, történelméről, valamint EU-s csatlakozásáról. Az országok standjainál egy-egy nemzeti jellegzetességet szimbolizáló foglalkozást kínáltak: Luxemburg sátránál például – az ország két kommunikációs óriás cége miatt – műsorvezetői szerepbe kerülhetettek a látogatók.
A gyerekeknek izgalmas kikapcsolódást nyújtott az öko-labirintus. A vidám színekben pompázó útvesztőn környezetvédelmi játékokban volt része a legkisebbeknek. Nem kevésbé volt izgalmas a KRESZ suli sem, ahol a legfontosabb táblákkal, a közlekedésben előforduló színekkel és forgalmi szituációkkal ismerkedhettek a gyerkőcök.
De természetesen nem minden szólt a gyerekekről, a szülők is megtalálhatták a számukra érdekes programokat. Az édesanyákat szépség és egészségsziget várta, Újbuda Önkormányzatának és a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének közös szervezésében. A komolyabb témákat kedvelők pedig egy pódiumbeszélgetést is meghallgattak az Európai Unióról.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031