Híreink: Kihelyezett kabinetülés Újbudán Karácsony GergellyelVideó: Regionális hírek, események:Híreink: Kihelyezett kabinetülés Újbudán Karácsony Gergellyel
Forrás: ÚjbudaTV, 2024/04/22 18:30

Híreink: Kihelyezett kabinetülés Újbudán Karácsony GergellyelRontaná az egészségügyi ellátás színvonalát, ha államosítanák a szakrendelőket – Karácsony Gergely a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége elnökeként ezt két évvel ezelőtt jelentette ki először, most a kerületek polgármestereivel ír alá nyilatkozatot arról, hogy határozottan ellenzik az államosítást, az ugyanis nemcsak sértené a betegek és az egészségügyi dolgozók érdekeit, de forráskivonást, és ellátási nehézségeket eredményezne.
Egyebek mellett erről is szó esett azon a kihelyezett kabinetülésen, amelynek Újbuda nevében dr. László Imre polgármester volt a házigazdája. Karácsony Gergely főpolgármester értékelte az elmúlt 4 évet és bemutatta azokat a fejlesztéseket, amelyekben Újbuda és a Főváros is érdekelt. Szó volt közlekedési fejlesztésekről, útfelújításokról, kerékpáros fejlesztésekről, zöld köztér fejlesztésekről, köztük a gazdagréti kaptatósétány parkjáról, és a Feneketlen-tavi park fejlesztésről, amely a kerülettel szoros együttműködésben valósul meg.
A tanácskozás után sajtótájékoztatón számoltak be a Déli Körvasút beruházással kapcsolatos aggályokról. Dr. László Imre elmondta: a Hamzsabégi úti beruházás maradandó természetkárosítást okozott, és zavarja az ott élők pihenését. Karácsony Gergely bejelentette, hogy a fővárosi önkormányzat is részt vesz abban a perben, amellyel a helyi civilek és Újbuda Önkormányzata ismét megtámadja a Déli Körvasút beruházásának környezetvédelmi engedélyét.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031