Híradó 2023.05.25.Videó: Regionális hírek, események:Híradó 2023.05.25.
Forrás: Bajai TV, 2023/05/25 18:00

Híradó 2023.05.25.Egy utcán élő, hajléktalan nő mindennapjaiba nyerhet betekintést a közönség Szalai Kriszta: Maradjunk annyiban című előadása keretében. A monodráma valós események és élettapasztalatok alapján íródott, a hiteles előadásmód érdekében a rendező maga is több napot töltött Budapest utcáin. A városban jótékonysági gyűjtést is szerveztek az előadáshoz kapcsolódóan, a higiénés szerekből álló csomagokat hamarosan át is adják a fővárosban élő hajléktalanoknak.
Készítette: Torda Adrienn – Vincze Levente
Megszólalók:
Szalai Kriszta, színésznő
Bojás Boglárka, 12. osztályos tanuló, Bajai III. Béla Gimnázium
Horváth V. Márk, 10. osztályos tanuló, Bajai III. Béla Gimnázium
A jó idő beköszöntével nemcsak a hőmérséklet, hanem az UV sugárzás veszélye is fokozódik. Az ártalmas sugarak jelentősen károsítják a bőrünket, hosszú távon akár bőrrákot is okozhatnak, ezért érdemes a mindennapokban figyelmet fordítani a fényvédelemre.
Készítette: Gál Dominika – Barna Szabolcs
Megszólalók:
Varga Nóra, kozmetikus, Trend Szépségszalon
Kiss-Szabó Zsanett, meteorológus, Meteorológiai Szolgálat
Különleges programra invitálják az érdeklődőket 2023. június 4-én a Turisztikai Központ előtti szakaszra, ahol este 7 órai kezdettel gospel, jazz, country és blues dalokkal várja majd az érdeklődőket a budapesti Golgota Gospel Kórus. Az eseményt a Bajai Baptista Gyülekezet szervezi, akik ezen a hétvégén fogadják be új tagjaikat a merítkezés szertartásán keresztül közösségükbe a bajai Baptista Imaházban.
Készítette: Szombati Krisztina – Barna Szabolcs
Megszólalók:
Lados István, baptista lelkész
Kiss Barnabás, a Bajai Baptista Gyülekezet vezetője
Véget ért a bajnoki szezon a Sugovica Vízilabda Sportegyesület utánpótlás csapatai számára. A három korosztályban is szereplő játékosok keményen küzdöttek egész évben. Az idény utolsó fordulójában a gyerek korosztály szállt medencébe a bajnoki címért.
Moóri Dorottya – Vincze Levente
Megszólalók:
Pahor Ádám, másodedző, Sugovica Vízilabda Sportegyesület
Csili Zalán, másodedző, Sugovica Vízilabda Sportegyesület
Börzsönyi Bálint, játékos, Sugovica Vízilabda SportegyesületAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930