Híradó 2023.03.29.Videó: Regionális hírek, események:Híradó 2023.03.29.
Forrás: Bajai TV, 2023/03/29 18:30

Híradó 2023.03.29.Az üzletek kínálatában több termék ára is csökkent a közelmúltban, a húsvéti időszakra pedig egyre több bolt hirdet különleges kedvezményeket a vásárlók számára. Az egyik nagy áruházlánc például növeli a vásárlási limitet az élelmiszerárstoppal ellátott alapvető élelmiszerek esetében. Az akció csak az ünnepi időszak előtt érvényes.
Készítette: Szombati Krisztina – Barna Szabolcs
Megszólaló:
Nagy-Peidl Adrienn, külső kommunikációs menedzser, Tesco-Global Áruházak Zrt.
Civil szervezetek, ifjúsági közösségek és művészeti csoportok működését is támogatja az önkormányzat. Az előző évekhez hasonlóan idén is meghirdették a városban azokat a pályázati lehetőségeket, amelyek keretében helyi szervezeteknek biztosítanak anyagi segítséget. A félévente elbírált program keretében másfél, illetve két millió forint áll rendelkezésre, ebből a keretösszegből részesülhetnek támogatásban a nyertesek.
Készítette: Torda Adrienn – Vincze Levente – Barna Szabolcs
Megszólalók:
Dely Géza, vezető, Rábl Színpad és Zenei közösség, Baja
Havasi Ádám, ifjúsági és sport ügyintéző, Polgármesteri Hivatal, Baja
Az energiaválság hatására országszerte olyan lépésekre kényszerültek az önkormányzatok vezetői, amelyek segítségével valamelyest csökkenthették a települések megnövekedett rezsiszámláit. Több helyen intézményeket zártak be a fűtési szezon idejére, máshol pedig, mint például Érsekcsanádon a négynapos munkahét bevezetését rendelte el a képviselő testület a polgármesteri hivatal dolgozói számára.
Készítette: Szombati Krisztina – Barna Szabolcs
Megszólalók:
Felső Róbert, polgármester, Érsekcsanád
dr. Juhász Péter, jegyző, Polgármesteri Hivatal, Érsekcsanád
Negyedik alkalommal jótékonykodott a Vidákovics Team. A szombati pofonpartyn a dávodi Galló Dominik számára gyűjtöttek felajánlásokat a sportolók. A délelőtt folyamán 320.000 Ft gyűlt össze.
Készítette: Moóri Dorottya – Barna Szabolcs
Megszólalók:
Vidákovics Patrik edző, Team Vidákovics
Nagy Krisztián, elnök, vezetőedző, Kiskunfélegyházi Harcművészeti Sportegyesület
Karaszi Erik, Team VidákovicsAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031