230208 HírszemleVideó: Regionális hírek, események:230208 Hírszemle
Forrás: Tatai Televízió, 2023/02/08 21:45

230208 HírszemleIdén február 8-án tartották hagyományos találkozójukat azok a szervezetek, akik a civil szféra, a sport, a kutúra, a művészetek, vagy épp a szórakoztatás területén minden esztendőben kiemelt rendezvényeket koordinálnak. Az egyeztetésre egyrészt azért van szükség, hogy az időpont ütközéseket minimalizálják, másrészt a különböző engedélyek beszerzéséhez segítséget és támogatást nyújtanak az önkormányzat munkatársai. A már sokéves sorozattal büszkélkedő rendezvények mellett a nagymúltú egyesületek igyekeznek újdonságokkal is előrukkolni, többek közt erről tájékoztatott a Tata Tóvárosi Vízisport Egylet titkára, Domonkos Ágnes.
2023-ban is megrendezik a Víz Zene Virág Fesztivált, de rendezvény immár majd 30 éves koncepcióját részben megújítják a szervezők. A szokásos június végi időpont és a helyszín most is változatlan, de az összművészeti rendezvényen lesznek ingyenes és fizetős időszakok, valamint területek, annak érdekében, hogy a program mindenki számára elérhető és szerethető legyen. Felner István Richárd a fesztivál ügyvezető igazgatója foglalta össze a részleteket.
A Tatán egész évben zajló rendezvények egyik központi helyszíne és zászlóshajója a Kuny Domokos Múzeum. Az intézmény amellett, hogy több partnerének eseményeit befogadja, és rendszeres programjait megtartja, 2023-ban is emelni szeretné a szakmai rendezvények színvonalát, számolt be Kovácsné Horváth Viktória kommunikációs munkatárs.
Országos, és nemzetközi jelentőségű sportversenyekből sem lesz hiány a következő hónapokban, Footour Futó, Kerékpáros és Triatlon Sportegyesület elnöke Roth Balázs ismertette azokat az eseményeket, amik kivételesen nagy népszerűségnek és érdeklődésnek örvendenek.
Tatának nem csak természeti és épített örökségi kincsei, hanem a szinte valamennyi ágazatra kiterjedő rendezvénynaptára is kivételes turisztikai vonzerőt jelent- hangsúlyozta a polgármester. A városvezető kiemelte azt is, a korábbi években megszokott tendenciát követve most is többségben vannak az ingyenes programok, a belépős nagyrendezvényekkel szemben.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930