Hazánkban is egyre több fiatalt érint a kapunyitási pánikVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Hazánkban is egyre több fiatalt érint a kapunyitási pánik
Forrás: TV2 videók, 2013/05/03 11:35

Hazánkban is egyre több fiatalt érint a kapunyitási pánikKülföldön egyre nagyobb figyelem irányul a fiatalok életkezdési nehézségeire, divatosabb nevén ,,kapunyitási pánikra". A téma kapcsán Azurák Csaba, Mihalovics Péter, az Új Nemzedék Jövőjéért program miniszteri biztosa. valamint Kárász Róbert vendégeskedtek a Mokkában. Robi szerint a fiatalok nehezen tudják eldönteni, hogy milyen irányban menjenek tovább, mit tanuljanak, vagy ha megvan a diplomájuk, akkor milyen munkát vállaljanak. A miniszteri biztos szerint olyan fiatalok képzése a cél, akik képesek helyt állni a munka világában, ám ehhez segítségre van szükségük - ezért foglalkozik a kormányzat is a témával. Azurák Csaba pedig arról beszélt, hogy az elmúlt években rádöbbentek a fiatalok arra, hogy tudatosan kell készülni a jövőjükre, nehogy olyan hasonló gazdasági, illetve szociális problémákkal kelljen szembesülniük, mint a szüleiknek, nagyszüleiknek. A fiataloknak éppen ezért nagyon nagy szüksége van állásbörzékre, hogy minél több lehetőségük legyen megismerni a munka világát, a munkáltatókat, és hogy egyáltalán milyen állások érhetőek el a piacon.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2022 Június »«
2022 Június
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930