A figyelők - Magyar szinkronos előzetes (16E)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A figyelők - Magyar szinkronos előzetes (16E)
Forrás: InterCom, 2024/03/13 14:45

A figyelők - Magyar szinkronos előzetes (16E)#AFigyelők idén nyáron a mozikban!
Te nem látod őket. Ők viszont mindent látnak.
Mina (Dakota Fanning) valahol Írország nyugati részén eltéved egy hatalmas, alig feltérképezett erdőben. Az autója elromlik, nem tudja, hol van. Kis szerencse a sok balszerencse közt: talál egy vasbeton bunkert, ahol átmenetileg meghúzhatja magát.
Szerencse? Élete leglidércesebb napjainak kezdete.
Mert becsapódik mögötte a vasajtó.
És nincs kijárat. Csak három ismeretlen, akik szintén benn ragadtak ebben a furcsa épületben. És egy hatalmas, tükrös ablak – olyan, mintha egy óriási kirakatba kerültek volna.
Mert vannak valakik az ablak túloldalán, akik őket figyelik és tanulmányozzák. Nincs hova bújniuk, kíváncsi, titokzatos szemek kísérik minden mozdulatukat. És akik ennyire kíváncsiak rájuk, azok már soha többé nem akarják szabadon engedni a foglyaikat.
Nem véletlen, hogy ez a történet ilyen kísérteties, hátborzongató és ilyen ötletes: M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék, A sebezhetetlen, a Jelek, a Széttörve és még számos különlegesen izgalmas film alkotójának vezetésével készült, és ezúttal is megismétlődik a csoda: a film tele van titokkal, és meghökkentően lidérces.
Főszereplők: Dakota Fanning, Georgina Campbell, Oliver Finnegan, Olwen Fouer. Fényképezte: Eli Arenson
Zene: Abel Korzeniowski. Látvány: Ferdia Murphy
Írta: A. M. Shine, Ishana Shyamalan. Producer: M. Night Shyamalan. Rendezte: Ishana Shyamalan
Mozibemutató: 2024. június 13.
Színes, szinkronizált amerikai ilm
Eredeti cím: The Watchers
Gyártó: New Line Cinema, Warner Bros.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930