OTP: mi lesz a következő célpont? Csányi Sándor, Inforádió, ArénaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:OTP: mi lesz a következő célpont? Csányi Sándor, Inforádió, Aréna
Forrás: InfóRádió, 2024/04/29 18:15

OTP: mi lesz a következő célpont? Csányi Sándor, Inforádió, ArénaA műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta. https://hold.hu/
Az OTP milyen eredménnyel zárt, számított-e erre év közben? Hogyan áll a magyar, illetve a külföldi leányok jövedelmezősége? Melyik mennyivel járult hozzá a 23-as eredményhez? Hogyan áll az OTP hatékonysága és jövedelmezősége a régiós versenyben? Kit tekintenek benchmark-nak, és kik a legfontosabb versenytársak itthon, illetve külföldön? Miben tud jobb lenni az OTP itthon és külföldön, mint a vetélytársak? Milyen külföldi akvizíciókat illetve értékesítéseket hajtottak végre tavaly, és miért? Hol tart az új akvizíciók integárciója? Mit terveznek az idén? Mi a helyzet az orosz és az ukrán leánnyal? Meddig tartható fenn az extraprofitadó, és hogyan befolyásolja a szektor versenyképességét? Túl vagyunk már a hitelezési mélyponton? Mi segítheti a kilábalást? Mi az a kamatszint, ahol beindulhat a lakossági hitelezés, az ingatlanpiac, illetve a vállalati hitelezés? Milyen lépéseket terveznek tenni a bankok a már meglévő állami programokban való részvétel mellett? Milyen a hazai hitelportfolio? Nőtt-e a nem teljesítő hitelek aránya? A betétállomány hogyan alakulhat a hazai bankoknál? Versenyképesek lehetnek-e a banki betéti konstrukciók és a befektetési alapok az állampapírokkal 2024-ben? Mi a jelentősége a decemberben bejelentett Európai Uniós forrásoknak a gazdasági növekedésben, illetve a magyar fizetőeszköz megítélésében? Milyen forint-euró árfolyamra számít 2024-ben? Milyen inflációs pályával számolnak? Mekkora lehet a növekedés? Helyreállhat-e a fogyasztás? Melyik szegmensben találhat magára jobban a hitelezés: a lakossági vagy a vállalati szegmesben? Milyen kamatpályát vár? Haladhat-e nagyobb lépésekkel a jegybank a kamatcsökkentésben? Hogyan ösztönözheti a kormány a növekedést? Hogyan látja a külföldi befektetések és az iparfejlesztés hatásait a magyar gazdaságra és munkaerőpiacra? Van-e még feladata az MLSz-nek a férfi fociválogatott sikeres EB-szereplésének elősegítésében? Van-e a Szövetségnek elvárása a szereplésre? Mennyiben befolyásolja az EB-szereplés a kapitány és a stábjának jövőjét? Van-e dolga és lehetősége a Szövetségnek abban, hogy a magyar kupacsapatok jobban szerepeljenek a nemzetközi kupákban?
Csányi Sándor az OTP Bank elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában 2024.04.29-én. Podcast.
Iratkozzon fel az InfoRádió YouTube-csatornájára és első kézből értesül a legfrissebb feltöltésekről!
Kövessen minket az interneten is: https://infostart.hu/
Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/InfoR%C3%A1di%C3%B3-118703541479581/
Inforádió. Magyarország hírrádiója. A hírrádió.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031