A moszkvai terrortámadás és következményei. Kis-Benedek József, Inforádió, ArénaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A moszkvai terrortámadás és következményei. Kis-Benedek József, Inforádió, Aréna
Forrás: InfóRádió, 2024/03/27 17:15

A moszkvai terrortámadás és következményei. Kis-Benedek József, Inforádió, ArénaA műsor támogatója a HOLD - Nem csak vagyont, kockázatot is kezelünk, 1994 óta. https://hold.hu/
Kik szervezhették a Moszkva melletti merényletet? Kinek lehetett az érdeke a Moszkva mellett Krasznogorszkban történt merénylet? Milyen konfliktusok és ellentmondások vannak a terrortámadás mögött? Kiknek lehetett az érdeke? Kik és hogyan szervezhették? Milyen indítékai voltak? Hogyan lehet bizonyítani az orosz feltételezéseket? Meddig tartott és hogyan zajlott a támadás? Megelőzhető lett volna-e a támadás? Miért engedélyezhették a hatóságok a koncertet? Mit üzen az időzítés?
Mennyit erősödött Vlagyimir Putyin orosz elnök az újraválasztásával? Milyen hatása lehet az ukrajnai háborúra? Mennyire erős jelenleg az Iszlám Állam? Mennyire érte el célját Izrael Gázában az elmúlt öt hónapban?
Milyen állapotok vannak az Egyiptom melletti Rafahban? Mennyi maradt a Hamászból? Miért érdeke Benjámín Netanjáhú izraeli miniszterelnök a háború elhúzódása? Miért nem mehetnek sehová a palesztinok?
Mekkora lehet Irán szerepe? Meddig terjedhet ki Kína, Oroszország és Irán együttműködése a Vörös-tengeren? Mekkorák a biztonsági kockázatok bő 2,5 hónappal a labdarúgó Európa-bajnokság és alig négy hónappal a párizsi olimpia kezdete előtt? Hogyan alakult az elmúlt években a biztonsági helyzet Európában, ezen belül a visegrádi országokban?
Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora 2024. március 27-én az InfoRádió Aréna című műsorában. Podcast.
Iratkozzon fel az InfoRádió YouTube-csatornájára és első kézből értesül a legfrissebb feltöltésekről!
Kövessen minket az interneten is: https://infostart.hu/
Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/InfoR%C3%A1di%C3%B3-118703541479581/
Inforádió. Magyarország hírrádiója. A hírrádió.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930