Fülke: "Lehet, hogy Nagy Márton szeretne közértet vezetni" - Így feszült össze a SPAR és a kormányVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Fülke: "Lehet, hogy Nagy Márton szeretne közértet vezetni" - Így feszült össze a SPAR és a kormány
Forrás: HVG, 2024/03/20 13:00

Fülke: "Lehet, hogy Nagy Márton szeretne közértet vezetni" - Így feszült össze a SPAR és a kormányPanasztétel Brüsszelben, az Orbán-család ügyködéséről szóló interjú, céges struktúraváltás: úgy fest, a SPAR kirántotta a kardot a magyar kormány felé, miután a nagymártoni kiskereskedelmi vegzálás kritikus pontra jutott.
De valós veszély-e, hogy kivonuljon a második legnagyobb bolthálózat Magyarországról? Közéleti podcastunkban Gyükeri Mercédesz és Kovács Gábor, a HVG gazdasági újságírói voltak Nagy Iván László vendégei, akik összefoglalták a SPAR és a kormány összefeszülését és elmagyarázták, miért életszerűtlen, amit Nagy Márton szeretne az óriásvállalattól látni.
Elkezdődött a SzavazóFülke - kérdezzen!
https://forms.gle/FWKHZn82bJcweeLJ8
Iratkozzon fel a Fülke csatornájára!
Spotify: http://tiny.cc/FulkeSpotify
Apple Podcasts: http://tiny.cc/FulkeApple
Google Podcasts: http://tiny.cc/FulkeGoogle
Hallgassa meg a HVG többi podcastját:
Spotify: http://tiny.cc/HVGpodcastokSpotify
Apple Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokApple
Google Podcasts: http://tiny.cc/HVGpodcastokGoogle
SoundCloud: http://tiny.cc/HVGpodcastokSC
0:41: Mit panaszolt be az Európai Bizottságnál a SPAR, amivel elindította a kakaskodást a magyar kormánnyal?
1:41: Elevenítsük fel: hogyan vezette be a kormány az „extraprofitadót” a kiskereskedelemre? Mi ennek az adónemnek a magyarországi története?
6:07: Mennyire állja meg a helyét Nagy Márton hivatkozása az Európai Bíróságra?
7:23: Mennyire reális az az állítása az osztrák SPAR-vezérnek, hogy maga Orbán Viktor akarhatta a családjának a lánc magyarországi részét.
10:26: Hogyan reagált a SPAR arra, hogy állítólag rá akart tenyerelni a magyarországi leányvállalatára a kormány?
11:16: Van realitása, hogy a SPAR kivonuljon Magyarországról?
12:23: Hogyan reagált, reagált-e az NGM a SPAR-vezér állításaira?
12:57: Hova futhat ki a történet?
14:13: Hogyan működik a SPAR üzleti modellje, árképzése, áruláncai, amiket Nagy Márton kritizál? Fel tudná-e venni a versenyt a diszkontokkal, ha akarná?Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930