Foglalkozunk nőügyekkel: Az online ismerkedés veszélyeiVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Foglalkozunk nőügyekkel: Az online ismerkedés veszélyei
Forrás: 888.hu, 2022/09/14 12:15

Foglalkozunk nőügyekkel: Az online ismerkedés veszélyeiEgy pöccintés jobbra vagy balra: Ilyen egyszerű lenne a párválasztás? Az online társkeresők szerint igen – de azért nem árt tisztában lenni a Tinder-univerzum veszélyeivel.
Vámosi Kira, egy debreceni fiatal írónő erotikus krimijeivel indította írókarrierjét, harmadik könyvét azonban az online társkeresők és az ott szerzett rossz, sokszor veszélyes tapasztalatok ihlették: (Ne) Álljunk párba! – Kira legújabb regénye néha zavarba ejtő részletességgel mutatja meg, milyen nehézségeket rejt magában az elsőre könnyűnek és vonzónak tűnő online randizás világa. A könyv egy fiktív történetet mesél el, ami a „legrosszabb online ismerkedő személyiségtípusokat” mutatja be: ez egy merész húzás, hiszen ingoványos talaj a randizás alapján személyiségzavarokat diagnosztizálni, a könnyen fogyasztható cselekmény és az informatív karakterleírások azonban a randiappokkal fiatalon ismerkedőknek is segíthetnek abban, hogy felismerjék a rájuk leselkedő veszélyeket.
De mik is ezek a veszélyek? Tényleg ennyire ördögtől való lenne az online randizás vagy azért érdemes vele próbálkozni? Ha igen, hogyan?
Ezeket a kérdéseket járja körül a Foglalkozunk nőügyekkel podcast legújabb részében a házigazda, Fodor-Horváth Zsófia pszichológus és Vámosi Kira, a (Ne) Álljunk párba! című könyv szerzője. Hallgassátok!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031