Döntsük el végre, hogy mit akarunk kezdeni Trianonnal! - Raffay Ernő a PolbeatbenVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Döntsük el végre, hogy mit akarunk kezdeni Trianonnal! - Raffay Ernő a Polbeatben
Forrás: Pesti Srácok, 2020/02/02 13:45

Döntsük el végre, hogy mit akarunk kezdeni Trianonnal! - Raffay Ernő a PolbeatbenMég kétszer-háromszor meg kell ismételni a most zajló kiváló haderőfejlesztést és akkor Magyarországot tényleg nem lehet majd semmibe venni Európában - mondta Raffay Ernő történész, egykori politikus, az Antall-kormány honvédelmi államtitkára a Polbeatben Stefka Istvánnal és Huth Gergellyel beszélgetve. Azt is hozzátette: Trianon nem lezárt ügy, a határokat sem lehet megváltoztathatatlannak tekinteni, de nekünk, magyaroknak végre el kellene döntenünk, hogy hogyan viszonyulunk a kérdéshez. Raffay Ernő, mint a Horthyék által lefoglalt és Magyarországon egyedülálló módon hozzáférhető szabadkőműves levéltár legismertebb kutatója, a műsorvezetők és olvasóink kérdéseire kifejtette: nem vitás, hogy a szabadkőműveseknek a Károlyi-kormány és a vörös terror tanácskormánya bűneiben döntő a felelősségük, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az országvesztés ilyen brutális mértékű volt. Szerinte a szabadkőművesek ma is aktívan befolyásolják a világpolitikát, átfedést mutatnak a Soros-hálózattal, miközben itthon kivetették a hálójukat az egyetemistákra is.
Teljes cikk:Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930