12. Ördögkatlan Fesztivál - Péterfy Bori: színésznő vagyok (és még mi minden ...) 6.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:12. Ördögkatlan Fesztivál - Péterfy Bori: színésznő vagyok (és még mi minden ...) 6.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/06/18 15:15

12. Ördögkatlan Fesztivál - Péterfy Bori: színésznő vagyok (és még mi minden ...) 6.A 12. Ördögkatlan Fesztivál sajtótájékoztatóját 2019. június 18-án tarották a B32 Galéria és Kultúrtérben.
A beszélgetésen részt vett Reisz Gábor (az idei Ördögkatlan díszvendége), filmrendező, nevéhez fűzödik a VAN, a Rossz versek, filmzenék ... Részt vett a Jelenkor Kiadó, igazgatója Sárközi Bence, szintén díszvendég. És díszvendég a Hagyományok háza, Kelemen László igazgatóval az élén.
Hatásos volt Péterfy Bori, énekes, színész megszólalása. Péterfy Bori & Love Band-el lép fel.
És hallhattuk Háy János, író, Göttinger Pál, Caminus, Kovács Gerzson Péter, koreográfus, táncművész, Romsics László, Teleki Borok vezérigazgató élményeit. És a főszervezőket: Kiss Mónikát és Bérczes Lászlót.
Rendhagyó, bohózatba illő idegenvezetés, interaktív performansz, izgalmas helytörténet színeszek tolmácsolásában a Faluturisták. Nagyharsány falu és környékének története Várnagy Kinga, Ács Norbert, Köles Ferenc, Matta Lóránt és Ottlik Ádám előadása nyomán elevenedik meg július 30. és augusztus 3. között. Akik a gyártúristákat már ismerik, azok nagyjából tudják, mire számíthatnak. Ahogy Köles Ferkó mesélte: az interaktív színházi előadáson a keretet most is egy idegenvezetés adja, lesznek ismerős, komikus karakterek, de több új szereplő is felbukkan, sőt: meglepetéssel is készülünk.
Középpontban Nagyharsány település és a környék történelme, története, nevezetességei és látványosságai állnak a megszokott szórakoztató, olykor mulatságos módon. Elindulunk a faluból, és a falu fölötti dombon fejezzük be, ahol jó időben nemcsak Beremendig, de a horvát hegyekig is ellátni... Lesznek helyi karakterek, alakok, de még várhatóan a törökök is felbukkannak.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930