Átok - Vona Gábor | Laikus KÓDOLATLAN 2022 #1Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Átok - Vona Gábor | Laikus KÓDOLATLAN 2022 #1
Forrás: Laikus, 2022/01/14 16:15

Átok - Vona Gábor | Laikus KÓDOLATLAN 2022 #1A kód: átok, turáni átok
Vona Gábor legutóbbi könyve Átokból áldás - A turanizmus üzenete a 21. században címmel már kapható a könyvesboltokban. Beszélgetésünkben a címben is szereplő átok szót szeretnék "kódfejteni" és megérteni, Gábor szerint miért fontos annyira ez a címben szereplő szó, mi köze ennek a mai magyar társadalomhoz, politikához. Könyvajánlója szerint is egy nagyon érdekes témát fejteget interjú alanyaival és persze az olvasóval: "Vizsgáljuk meg a nyomokat, járjunk körbe múltat és jövőt, Keletet és Nyugatot, külvilágot és lelkünk legbelsejét! De mi a cél, amiért ekkora útra vállalkozzunk? Mit is keresünk pontosan? A legnagyobb rejtélyt: saját magunkat. Kelet és Nyugat közös gyermekeinek sorsát. A turáni átok lényegét. Az ősi hagyatékot a jövő otthonával összekötő elveszett láncszemeket. Áldást végre."
Az elsődleges ok természetesen az, amiért Vona Gábor ismét leült a Laikussal, hogy megnézzük a választás előtti utolsó négy hónapot és segítse megérteni, milyen ilyenkor a "kampánypokol" egy olyan ember szemével, aki már járt ott. Szeretnénk látni, hogy vajon miért halad úgy a politikai közeg vagy hangulat Magyarországon, ahogyan éppen halad? Mi lehet ennek az eredménye, sőt miért emlegeti könyvében is annyiszor Gábor a polgárháború szót?
Kódfejtő: Vona Gábor író, politikai szakértő
A technikáért köszönet a Hangszerplázának!
LAIKUS WEBOLDAL
https://laikustv.hu
PATREON
https://www.patreon.com/laikus
MŰSORVEZETŐ
Marosi Viktor
https://www.instagram.com/viktormarosi
PRODUCER, MÉDIAÜGYNÖKSÉG:
Amega Full Service - Amega Media
https://www.amega.hu​
https://www.amegamedia.hu​
INSTAGRAM
https://www.instagram.com/laikus.musor/​
FACEBOOK
https://www.facebook.com/laikus.musor​
TIKTOK
https://www.tiktok.com/@laikus.musor
KAPCSOLAT:
laikus@amegamedia.hu
0670-385-00-50
A stúdió enteriőrjét a HegeDekor készítette.
https://www.hegedekor.hu
A műsorban használt hangtechnikai eszközökért köszönet a Hangszer Plázának.
https://hangszerplaza.hu
Mikrofon:
Shure SM7B - https://bit.ly/3hhih9J
Podcast Stúdió keverő:
Rodecaster Pro - https://bit.ly/3jqZ6gu
#laikus #videopodcast #átok #talkshow #kódolatlan #vonagáborAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2023 Március »«
2023 Március
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031