Crystal Nails titanium bevonatú marófejekVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Crystal Nails titanium bevonatú marófejek
Forrás: Műköröm.hu, 2020/09/15 10:00

Crystal Nails titanium bevonatú marófejekIsmerkedj meg titanium bevonatú marófejeinkkel!
XTREME KIS KUGLI CSISZOLÓFEJ - S: Titánium bevonatos Xtreme "kugli" kúpos maró fej
A kutikula tisztításához, a letapadt körömbőr eltávolításához kifejlesztett csiszolófej. Tompa hegye nem tud sérülést okozni. Fektetett pozícióban, legalacsonyabb fordulatszámon könnyedén eltávolítható vele az elhalt bőr.
A rombuszhálóban bevésett, domborúfejű karbid-fejek új, xtreme változatai most keményebb német acélból, még élesebb „fogakkal”. Mindez megfejelve egy extreme tartós titánium bevonattal. Kicsi, a precízitást igénylő helyekre.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/xtreme-kicsi-karbid-fej-3184
XTREME KÖZEPES KÚPOS CSISZOLÓFEJ - M: Titánium bevonatos Xtreme "kugli" kúpos maró fej
Közepes méretű, vékonyabb típusú maró csiszolófej. A legerősebb fej, kialakítása gyors, de fájdalom- és rezonanciamentes anyagleszedést tesz lehetővé. Porcelánhoz és zseléhez is használható. A rovátkák iránya miatt csak jobbkezeseknek ajánlott.
A rombuszhálóban bevésett, domborúfejű karbid-fejek új, xtreme változatai most keményebb német acélból, még élesebb „fogakkal”. Mindez megfejelve egy extreme tartós titánium bevonattal.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/titanium-bevonatos-xtreme-kugli-fej-3613
XTREME NAGY KUGLI CSISZOLÓFEJ - L: Titánium bevonatos Xtreme "kugli" kúpos maró fej
Nagy méretű, kúpos formájú csiszolófej. A legnépszerűbb fej, extra erős. Különleges kialakításának köszönhetően nem melegszik fel, és gyorsan, fájdalom- és rezonanciamentesen tudunk vele anyagot eltávolítani. Porcelánhoz és zseléhez is használható, jobb- és balkezeseknek is ajánlott.
A rombuszhálóban bevésett, domborúfejű karbid-fejek új, xtreme változatai most keményebb német acélból, még élesebb „fogakkal”. Mindez megfejelve egy extreme tartós titánium bevonattal.
Nagy, gyors anyag lemaráshoz.
https://www.crystalnails.hu/bolt/mukorom-csiszologep/xtreme-nagy-karbid-fej-3185Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2020 Október »«
2020 Október
HKSzeCsPSzoV
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031