Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (288.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (288.)
Forrás: Kontraszt, 2020/05/14 14:30

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (288.)Kádár Németh Matild mesterszakács a Roosevelt téri Halászcsárda séfje és üzletvezetője kiemelt érdeklődést mutat a hazánkban még kevésbé ismert és elterjedt zöldségfajták iránt. Most a pakcsojt mutatja be és ebből készítenek egy salátát. A káposztaszerű növény a Távol-Keletről származik, fehérjében meglepően gazdag, aminek rákmegelőző hatást is tulajdonítanak.A borbarátok mindig nagy érdeklődéssel várják és fogadják a pincészetek új borait.
Csakúgy mint Pelle László borszakértő akinek választása most a villányi borvidék egyik kiemelkedő pincészetére esett, így Gere Tamás és Zsolt három, 2019-es újborát kóstolja, minősíti és ajánlja nézőink figyelmébe.
Szöllősi István mesterszakács hortobágyi csikós levesnek nevezte el az éttermük egyik kedvenc, kiadós, laktató egytálételét. Abban biztosan igaza van a séfnek, hogy az egész napos kemény lovaglás megkövetelte a kalóriadús étkezéseket, tehát az étrendjükben helye lehetett egy a következő receptben bemutatott levesnek.
A műsor támogatói: - Algyői Halászcsárda - Kiskőrössy Halászcsárda - Jobb Mint Otthon Kisvendéglő - Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem - Fehértói Halászcsárda És Panzió - Roosevelt téri Halászcsárda (sótartó) - Csavarker Iparos Centrum - Elzett-Certa Kft. Szeged - Faktúra Duó Faipari Kft. - Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft - Monaco Klíma Kft. - Aranyhal Étterem és Menüház - Arizona MPS - Forte Communication
https://www.monaco-klima.hu
https://www.algyoihalaszcsarda.hu
http://kiskorossyhalaszcsarda.hu
http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
http://www.iparoscentrum-szeged.hu
http://www.elzett-certa.hu
http://www.fakturaduo.hu
http://www.erdogep.hu
http://www.prominens.hu
https://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2020 Július »«
2020 Július
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031