Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (281.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (281.)
Forrás: Kontraszt, 2019/07/31 19:00

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (281.)Kádár Németh Matild és Frank Sándor mesterszakácsok a Fehértói Halászcsárda teraszán serpenyős filézett csirkecombot készítenek chilis rebarbara csatnival.
Az étel különlegességét a rebarbara köret adja, amiről fontos tudni, hogy gyógyhatásai mellett fogyókúrához is kitűnő, mivel 100 gramm növényben mindössze 16 kalória van.
Polgár Zoltán villányi borász azon nagy öregek egyike, akik nevéhez fűződik a magyar minőségi, borászat rendszerváltás utáni feltámadása. Nem véletlenül az elsők között 1996-ban érdemelte ki az az "Év borásza" kitüntető címet. A most következő riportban, mely a Szegedi Borfesztiválon készült, többek között a borvidék és a pincészet új kihívásairól, célkitűzéseiről is beszél.
FittAnyuka, vagyis Szabóné Papp Emőke, éttermében kizárólag egészséges, reformételeket kínál a tudatos táplálkozás híveinek. Különösen kedveltek vegán és mindenféle allergéntől mentes süteményei, desszertjei. Ezek közül már soknak adta közre receptjét műsorunkban, de a jelek szerint kifogyhatatlan az ötletekből, hisz ismét újabb, ezúttal egy citromos, mandulás muffin következik a sorban.
A műsor támogatói: - Algyői Halászcsárda - Kiskőrössy Halászcsárda - Jobb Mint Otthon Kisvendéglő - Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem - Fehértói Halászcsárda És Panzió - Roosevelt téri Halászcsárda (sótartó) - Fittanyuka Menü&Sütibár - Csavarker Iparos Centrum - Elzett-Certa Kft. Szeged - Faktúra Duó Faipari Kft. - Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft - Monaco Klíma Kft. - Aranyhal Étterem és Menüház - Arizona MPS - Forte Communication
https://www.monaco-klima.hu
https://www.algyoihalaszcsarda.hu http://kiskorossyhalaszcsarda.hu http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu
http://www.fittanyuka.hu
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
http://www.iparoscentrum-szeged.hu
http://www.elzett-certa.hu
http://www.fakturaduo.hu
http://www.monaco-klima.hu
http://www.erdogep.hu
http://www.prominens.hu
https://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031