Exekről, kommentelőkről, az Ázsia Expresszről kérdeztük Nemazalányt és Szlépka Armandot I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Exekről, kommentelőkről, az Ázsia Expresszről kérdeztük Nemazalányt és Szlépka Armandot I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2022/11/23 16:30

Exekről, kommentelőkről, az Ázsia Expresszről kérdeztük Nemazalányt és Szlépka Armandot I BlikkA Blikk vadonatúj stúdiójának az Ázsia Expressz 3. évadának győztes párosa, Halastyák Fanni "Nemazalány" és párja, Szlépka Armand "Moh" volt. A fiatalokat nemcsak az országon keresztüli hajszáról és annak nehézségeiről, hanem arról is kérdeztük, milyen hatással volt a hathetes kaland a kapcsolatukra.
Fent induló videónkból kiderül, milyen embertelen üzeneteket kap Fanni a kommentelőktől, és az is, mire költik a 10 millió forintos nyereményt.
A beszélgetés második felében egy új játékot próbálunk ki a sztárokkal: vajon időre képesek jól válaszolni furcsa-vicces kérdéseinkre? Önnek sikerülne 5 másodperc alatt összeszedni a gondolatait? - válaszokat a Blikk TV fenti videójában talál.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#nemazalány #szlépkaarmand #vvmoh #ázsiaexpressz #tv2 #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930