DTK: Elviszlek magammal – Janicsák VecaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Janicsák Veca
Forrás: WMN Magazin, 2022/09/28 17:45

DTK: Elviszlek magammal – Janicsák VecaKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Janicsák Veronika, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Veca, énekesnő, az X-Faktor első évadának negyedik helyezettje és egyúttal legjobb női előadója. Édesapja Janicsák István, előadóművész, a Z’Zi Labor frontembere (később politikus is), de szülei még a születése előtt elváltak. Nővérével, anyukájával és nagymamájával nevelkedett. Több iskolai énekversenyen nyert díjat, énekelt rajzfilm betétdalt gyerekcsatornának, majd 17 évesen szerepelt a Csillag születik című tehetségkutatóban, ahol a középdöntőig jutott. Három évvel később az X-Faktor hozta meg számára az országos ismertséget. 26 évesen anya lett, kislánya, Emma most 6 éves. Gyereke apjával két éve váltak el, de mivel ritkán beszél a magánéletéről, idén nyilatkozott először erről. Már a terhessége alatt miómával küzdött, majd később méhnyakrák miatt el kellett távolítani a méhét – ezekről azért beszél, mert nagyon fontosnak tartja a megelőzést. Az autóban nemcsak a betegségeiről mesélt D. Tóth Krisztának, hanem a mögöttük húzódó lelki okokról, családi mintákról, feldolgozott és feldolgozás alatt álló traumákról. A beszélgetés végén pedig megmutatja csodás hangját is egy új dalban.
Janicsák Vecát itt találjátok meg:
Facebook: https://www.facebook.com/JanicsakVeca
Instagram: https://www.instagram.com/janicsakvecaofficial/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031