Blikk+Győző: Csernus ImreVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Blikk+Győző: Csernus Imre
Forrás: Blikk videók, 2020/07/29 10:30

Blikk+Győző: Csernus ImreA Blikk+Győző nem az a műsor, ami a tabukról és a kényes témák kerüléséről szól. Hétről hétre egyre őszintébb és gyakran sokkoló beszélgetéseknek lehetünk szem- és fültanúi, amik Szabó Győző és híres barátai között zajlanak. Most azonban elérkezett az a beszélgetés, amitől még maga Győző is tartott, ami még őt is zavarba hozta. A Blikk+Győző – dumáljuk meg legújabb epizódjának vendége Csernus Imre.
Csernus dokit nem kell bemutatni. Mindenki ismeri vérfagyasztóan őszinte stílusát, aki bár sokszor kegyetlennek tűnik, de sikere éppen ebben rejlik. Páciensei között voltak a legmélyebb drogproblémákkal küzdők az ország minden pontjáról, köztük Szabó Győző is.
A két férfi 25 éve ismeri egymást és bár ma már elmondhatják egymásról, hogy barátok, a mostani beszélgetésben mégis felidézik a kezdeteket és szinte egy orvos-páciens találkozót láthatunk, hallhatunk. Győző egyértelműen állítja: Csernus mentette meg az életét.
Kiderül többek között, hogy miért gondolta a doki azt, hogy Győző biztosan nem akar leállni, hogyan kezelte az állandó csúsztatásokat és hazugságokat, hogyan érezte meg, hogy vissza fog esni és bár volt hogy annak határán volt, mégsem adta fel soha a Győzőért folytatott küzdelmet.
A személyes élmények kibeszélése mellett Csernus Imre azt is elárulja, miért döntött úgy, hogy megírja brutálisan őszinte könyveit még annak ellenére is, hogy ezzel a munkáját kockáztatta, és persze a tőle megszokott rezzenéstelen arccal és szókimondással beszélgetnek az élet valódi értelméről, a hazugságok káros hatásairól, a függőségekről és az igazi boldogságról.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031