Blikk + Győző - Bíró Lajos elárulja: ez a titkos recept, amivel leveszi a nőket a lábukrólVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Blikk + Győző - Bíró Lajos elárulja: ez a titkos recept, amivel leveszi a nőket a lábukról
Forrás: Blikk videók, 2020/07/02 06:00

Blikk + Győző - Bíró Lajos elárulja: ez a titkos recept, amivel leveszi a nőket a lábukrólÚjra itt a Blikk + Győző! A legújabb adásban Szabó Győző Bíró Lajossal, jóbarátjával beszélget. A magyar konyha egyik nagy megújítója, Magyarország egyik legismertebb séfje - a tőle megszokott szókimondó stílusban - most nyíltan beszél a nőkről, a tökéletes rántott húsról, sikereiről, kudarcairól, a karanténról, mindenről, amiről Győző kérdezi őt.
Blikk+Győző - minden korábbi sztori itt!
Bíró Lajos a magyar gasztrovilág egyik legextrémebb karaktere Győzőben most emberére talált: tabuk nélkül mesélt a csajozásról, hogyan lehet levenni a lábukról a nőket. Azt elárulta, a főztjével ez még nem sikerült. Szokása szerint üzent a séf kollégáknak is, elárulta, miért választotta ezt a szakmát.
Bíró Lajos neve szinte összeforrt a tökéletes rántott hússal. Folyamatosan kísérletezik, fejlődik az elkészítése. A videóban bejelentette, hogy két éve készül egy nagy dobásra, amit egy hónapon belül bemutat. Nézze meg a brutálisan őszinte beszélgetést a fenti videón, és kövesse a Blikk+Győző adásait oldalunkon!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930