Nyomjad, anyukám! 10. rész - Anya elszabadulVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjad, anyukám! 10. rész - Anya elszabadul
Forrás: WMN Magazin, 2019/07/22 19:16

Nyomjad, anyukám! 10. rész - Anya elszabadulVoltak elveink, aztán lett gyerekünk - ezzel a szlogennel vágunk bele a WMN Produkció új, saját fejlesztésű sorozatába a szülőségről. Műsorvezető: Sena Dagadu.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu
Szakmai partner: https://robertkorhaz.hu/?utm_source=VMN&utm_medium=Nyomjad-anyukam&utm_term=20190606
Fő támogató: https://www.ffdivat.com/hu/
A helyszíneket köszönjük a Pagony Kertnek és a Kobuci Kertnek.
10 héten át egy-egy témát járunk körbe Sena segítségével, akit a legtöbben az Irie Maffia énekesnőjeként ismernek. Senához csatlakoznak szakértők, anyák, apák és gyerekek is - hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket - és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a YouTube-on, a WMN felületein és a műsor Instagram oldalán (https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu).
A tizedik rész címe: Anya elszabadul - Sena és a sisterhood. Mit csinálnak az anyukák, ha van egy szabad estéjük? Természetesen összeülnek a barátnőikkel, akik nagyrészt maguk is anyák, és beszélgetnek... a gyerekeikről. Pontosan ez történt Senával és négy barátnőjével, de azért a nagy világmegfejtés után maradt energiájuk egy kis bulizásra is. Szóval ilyenek az anyák, ha elszabadulnak. Vagy másmilyenek. A lényeg, hogy könnyebb az élet szülőként, ha belefér időnként egy-egy lazulós este. Például ilyen.
Alkotók:
Dagadu Sena
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szabados Bernadett
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2020 Február »«
2020 Február
HKSzeCsPSzoV
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829