Andrewboy - Második Állomás (teljes album)Videó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Andrewboy - Második Állomás (teljes album)
Forrás: CLS Music, 2016/11/14 22:00

Andrewboy - Második Állomás (teljes album)Megjelent a fonogram díjas Andrewboy második szerzői albuma. A régen várt lemezen számos új dal is megtalálható, de olyan klasszikusok is felhangzanak mai hangszerelésben, mint a Születésnapomra, a Kiskece, az Andain Beautiful Things-e, vagy az örökzöld Dombok felett a Draft-tól.
Letöltöm a lemezt, mert támogatom a művészt:
https://webshop.egysegmedia.hu/termek/andrewboy-masodik-allomas/
vagy drágábban: http://lnk.to/andrewboy
Feliratkozom az Egység Média hírlevelére, hogy első kézből értesüljek híreiről: http://goo.gl/GjJa8x
“Egy olyan albumot tartasz most a kezedben, amely másfél éves stúdiómunka eredményeként jött létre. Bízom benne, hogy ez is, csakúgy, mint az első ”Állomás” album – ami 2005-ben jelent meg – rövid idő alatt a kedvenceddé válik majd. Talán emlékszel, hogy az akkori albumot a debütálása után máris jelölték hazànk legnagyobb zenei díjára, a Fonogram díjra. Mivel számtalan siker és szép emlék kötődik ehhez az albumhoz, így úgy gondoltam, elérkezett az idő a folytatáshoz… Egy olyan albumot szerettem volna elkészíteni, ami a nyári napokhoz kapcsolódik és visszahozza az ellazulás, a semmittevés, a boldogság élményét…mintha a tengernél, a naplemente nézése közben kortyolgatnál egy pohár finom bort… Ebben a rohanó világban mindig szükség van egy kis ellazulásra. Bízom benne, hogy az albumon szereplő muzsikák között te is megtalálod azt a dalt, amelyik a kedvenceddé válik majd…és tudjátok, nekem ez számít. Mert nekem az igazi siker mégiscsak nem a díjak, az aranylemezek, hanem a Ti szeretetetek, támogatásotok, amiért nagyon hálás vagyok. Évtizedek óta merítek erőt a közönség, a rajongók szeretetéből, ami nélkül nem tudtam volna ennyi mindent elérni. Tettem egy ígéretet: az életemben minden arról fog szólni, hogy zenémmel boldogságot, kellemes érzéseket tudjak átadni, ami jó emlékké avanzsálódva örökké bennetek él. Meggyőződésem, hogy a jó közönség a legfontosabb egy lemezlovas életében.
Köszönöm, hogy végigolvastad! Jó zenehallgatást! Barátsággal: András”
Tracklista:
They Believe In You feat B.Z
Andrewboy & Greg Note – Godfather (Popmodel Sunset Remix)
Never giving up on you feat. Szegedi Tímea
Dombok felett – Andrewboy remix 2016
Beautiful things
Endless Road feat B.Z.
Andrewboy and Sterbinszky – Summer Is Never Over (Andrewboy Sunshine mix)
Sunshine feat. B.Z.
I wanna be more feat B.Z.
Születésnapomra 2016 remix
Andrewboy and DJ Christopher – Leave Behind
Andrewboy feat A.T. – Smile
Endless Road feat B.Z.
No more silence feat. Szegedi Tímea
Nasty games feat. Szegedi Tímea
Andrewboy and DJ Szecsei – Kiskece feat. Péterfy Kinga and Szegedi Tímea – 2016 remix
Sunday Morning feat B.Z.
Támogasd munkámat azzal, hogy engeded végigfutni a videók előtti reklámfilmet. Vagy klikkelj rá bármelyik, az oldalon megjelenő bannerre, avagy egy következő videónkra!
Feliratkozom, hogy az Egység Média youtube csatornájára friss videotartalmakért / I subscribe to : http://youtube.com/egysegmedia
"Lájkolom" az Egység Média facebook oldalát friss bejegyzésekért! / I like:
https://www.facebook.com/egysegmedia
https://www.facebook.com/andrewboymuzik
honlapjaim / websites:
http://www.egysegmedia.hu
http://www.zenewebshop.com
http://www.adambatyam.com
Zenéink, hangoskönyveink letölthetőek és streamelhetőek MÉG az összes ismert letöltő- és streamoldalról. Csak írd be a keresett előadó nevét és/vagy dalcímet az adott honlap kereső felületén. / Our musics are available on all key digital download and streaming sites.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930